Ervaringen

Iris Droste zelfcompassiecoach

“Humor en compassie”

 

 

‘Met humor en compassie helpt Iris je tijdens de gesprekken om na te denken over wat je echt belangrijk vindt. En wat je echt wilt in het leven. En over wat je allemaal moet in het leven, van anderen en jezelf. Daarnaast is ze ook een heel praktische coach. Wat werkt voor jou om een goede werk-privébalans te bereiken? Ze geeft tools en handvatten, maar legt je niks op.’ Anoniem, 34 jaar, ACT coaching ervaring Zaandam

 

“Super coach”

‘Iris is een super coach. En een geweldig mens, vol leven en interesse in de ander. Ze stelt directe en soms confronterende vragen, maar alleen zo kom je verder en tot een beter inzicht in jezelf en de vragen waarvoor je oplossing zoekt. Ze is betrokken en vol ideeën die je op weg helpen naar zelfkennis en inzicht. Iris gaat niet met je meehuilen maar biedt je concrete hulp en zorgt er voor dat er niet om de hete brei wordt heen gedraaid. Goedlachs en toch serieus.  En erg effectief.’ Anoniem, 70 jaar, ACT coaching ervaring Zaandam  

‘Al vanaf het eerste gesprek hadden Iris en ik een leuke klik. Ik ben blij dat ik haar als coach heb gehad. Gedurende het coachingstraject heeft ze me goed geholpen met het omgaan van vervelende gedachten. Ik vond het fijn dat het tijdens de gesprekken luchtig en vaak ook humoristisch kon zijn, terwijl we toch de diepte in gingen. Door de huiswerkopdrachten bleef ik buitenom de contacturen ook gericht bezig, wat fijn was. De opdrachten waren soms wat lastig, maar Iris stond altijd voor me klaar om me te helpen via de mail en zelfs via WhatsApp. Door de coachingsgesprekken met Iris en de opdrachten heb ik nu ook handvaten om veel gerichter te leven vanuit mijn eigen waarden. Iris heeft me super geholpen en ik ben haar dan ook enorm dankbaar.’

Studente, 24 jaar, ACT coaching ervaring Amsterdam

‘Iris heeft mij geholpen bij het vinden van de volgende stap in mijn carrière. Geduldig, vakkundig en ook met humor zijn we samen een traject ingegaan dat mij heel erg vooruit geholpen heeft. Iris durft eerlijk tegen je te zijn waardoor je je echt geholpen voelt. Ik voel mij over het algemeen zekerder en positiever over mijn toekomst. Ze geeft je veel vertrouwen, is echt geïnteresseerd, (ver)oordeelt niet en is extreem ruimdenkend. Een absolute aanrader voor iedereen die op een crossroad staat over hoe nu verder, privé en of werkgerelateerd.’

Dorine, 44 jaar, zzp-er, ACT coaching ervaring Zaandam

“Ik ben Iris onwijs dankbaar voor dit fijne coachingstraject. Ik voelde dat ik niet lekker in mijn vel zat en wist niet goed waarom, daarnaast focuste ik veel op negatieve aspecten en probeerde ik alles te controleren. Van Iris heb ik enorm veel geleerd en hiervoor aansluitende tools gekregen om onder andere meer te accepteren, in het nu te leven en zelfcompassie te voelen. Ook het losmaken van mijn gedachtes in mijn hoofd heeft veel rust gecreëerd. Ik heb “moeten” leren inruilen voor “willen”. Ik heb nu goed voor mijzelf in kaart wat ik nodig heb en dat is niet egoïstisch. Ik weet met welke intentie ik dingen aanga en dit geeft mij een zekerder gevoel. Ik sta na ACT coachingstraject sterker in mijn schoenen, want ik ben happy met mezelf! Iris voelde heel goed aan wat ik nodig had en heeft mij gegeven waarnaar ik op zoek was. Ze is heel erg oprecht en heeft veel humor, waardoor ik volledig mijzelf kon zijn en ook met een luchtig gevoel van de sessies wegging. Ik schaamde mij nergens voor. Iris heeft ook heel veel kennis over de werking van het brein, hier heb ik dan ook van geleerd. Ik denk dat het ACT-traject van Iris iedereen kan helpen, het is zo fijn diverse tools mee te krijgen waar je heel je leven profijt van hebt. Ik raad het zeker aan! Zo blij mee.”

Bo, 23 jaar, werkzaam in de mode, coaching ervaring Amsterdam

“Ze creëert een veilige omgeving”

‘Iris is een ontzettend innemende en hartelijke therapeut. Ze creëert een veilige omgeving waarin je kwetsbaar durft te zijn en eerlijk naar jezelf en je leven durft te kijken. Samen zoekt ze op een prettige wijze en met humor met je uit wat voor jou nou echt belangrijk is, wat bij je past, waarop je vastloopt, wat je er aan kunt doen en welke beslissingen je kan nemen om op het juiste spoor te komen en je weer goed in je vel te voelen.’ Sophia, 48 jaar, ondernemer, ACT coaching ervaring Amsterdam 

Coach-Zaandam-Amsterdam

Ik ben ontzettend OK!

‘Mijn negatieve gedachtestroom zorgde er voor dat ik een periode echt niet meer leuk was voor mijn man en kinderen. Door dit coachingstraject en de oefeningen te doen, is het mij gelukt deze periode te verwerken.

Iris is een super lief en leuk mens. Ik voelde mij compleet mijzelf en Iris heeft  een talent om net even die steek te geven waardoor ik in de spiegel keek en geconfronteerd werd met mezelf. Ook vond ik het fijn dat ze soms met persoonlijke dingen kwam en mij liet zien dat ook zij nog steeds worstelt met dingen. Het was prettig een vrouw tegenover me had die weet hoe het is om hoge eisen aan jezelf te stellen.

Het coachingtraject heeft mij ontzettend veel over mijzelf geleerd. Mijn controledrang, de dingen in mijn verleden die logischerwijs een heel grote invloed op mij hebben gehad. Ik heb ervaren dat het niet zo vreemd is dat ik ben geworden wie ik nu ben. En ik heb geleerd dat ik eigenlijk altijd heel veeleisend en keihard ben geweest voor mijzelf. En het belangrijkste: het is allemaal OK. Ik ben ontzettend OK! Het coachingtraject heeft mij een vrij gevoel opgeleverd waarin ik ‘fouten’ mag maken.’

Maaike, 40 jaar, ondernemer, ACT coaching ervaring Zaandam

Coach-zaandam-amsterdam

”Iris is een hele fijne, open coach”

‘Ik vond het heel fijn om oefeningen te doen. Dit  hielp om na te denken over mezelf en mijn gevoelens. Ik heb veel geleerd en mezelf ontwikkeld.

De sessies waren online, maar ik heb dit niet als onprettig of afstandelijk ervaren. Ik had ook altijd het gevoel dat ik bij Iris terecht kon, als ik dat nodig had. Ik voelde een fijne connectie en ik voelde me op mijn gemak bij haar.

Iris is een hele fijne, open coach. Er is niks dat ze raar vindt en ze leeft 100% met je mee. Door haar humor en beschrijving van eigen ervaringen zijn der sessies erg prettig. Na elke sessie blijf je met een gemotiveerd en positief gevoel achter.’

Studente, 18 jaar, ACT coaching ervaring Amsterdam

 

Coach-zaandam-amsterdam

”Ze geeft om je welzijn en heeft het beste met je voor”

‘Ik vond het op een leuke manier confronterend. Vaak ben je je niet bewust van bepaalde denk- of gedragspatronen die heel schadelijk kunnen zijn. Het was fijn om een persoon te hebben die de problemen kon herkennen en gepaste hulpmiddelen had.

Iris is voor mij iemand bij wie ik me veilig voelde, bij wie ik eerlijk durfde te zijn en bij wie ik over alles wel kon praten.

Ze heeft een bijzonder vermogen om zich in te leven met ook jongeren. Ze heeft een nuchtere, maar toch compassievolle houding. Je merkt dat ze geeft om je welzijn en het beste met je voor heeft.’

Studente, 20 jaar, ACT coaching ervaring Amsterdam

 

Coach-zaandam-amsterdam

”Ik voelde direct na de eerste sessie dat ik helemaal open moest en kon zijn”

‘Het coachtraject was nodig. Confronterend en behulpzaam. Ik ben heel erg blij dat ik het gedaan heb!

Ik vond het contact met Iris erg fijn, ik voelde me meteen veilig bij Iris. Ik voelde direct na de eerste sessie dat ik helemaal open moest en kon zijn. Iedere coachingssessie was anders, aangezien er steeds ook weer iets anders bij mij werd getriggerd,.

Het huiswerk heeft me erg geholpen om naast de sessie met ACT bezig te zijn. Dit was denk ik wel erg nodig voor mij.

Iris is een fijn persoon in de omgang, wat de sessies voor mij ook makkelijker hebben gemaakt. Ze is direct wanneer het nodig is en kan ook zaken goed relativeren waardoor zaken soms ook lichter werden voor mij.’

Anoniem, 40 jaar, ACT coaching Amsterdam

 

Coach-zaandam-amsterdam

‘‘Iris helpt je om je eigen kracht terug te vinden, met eerlijkheid en compassie.’’

‘Ik kijk met een erg positief gevoel terug op mijn coachtraject. Ik denk dat de combinatie van een coach waar ik echt een fijne klik mee had, en het ACT-programma goed aansloot bij mijn hulpvraag en waar ik in deze tijd van mijn leven behoefte aan had. Heel fijn.

Ik zou het contact als warm en betrokken omschrijven. Iris heeft, denk ik, een vrij directe vorm van communiceren. Ze draait er niet omheen en is kritisch, zonder dat ze zichzelf en de wereld knetter serieus neemt. Ik heb daardoor nooit een drempel gevoeld om mijn hart te luchten.

Ze is daarnaast goed in staat om tot de kern van een probleem te komen; afhankelijk van de context doet ze dat met humor, en soms, door haar oprechte compassie, met een traan. Ik heb me altijd gehoord gevoeld.

Iris helpt je om je eigen kracht terug te vinden, met eerlijkheid en compassie. Ze ziet jou voor wie je echt bent, en leert je inzien dat je alle potentie hebt om de wereld aan te kunnen. Ik voel me sterker na dit traject, en geloof meer in mezelf en in wat ik kan.

Datgene waarvan je dacht dat je het kwijt was, heeft je eigenlijk nooit heeft verlaten. Dat is heel bekrachtigend, en ik ben Iris dankbaar voor dat inzicht.’

Anoniem, 28 jaar, ACT coaching Amsterdam

Coach-zaandam-amsterdam

Amsterdam

Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Zaandam

Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam

Koog aan de Zaan

Molenveld 19,
1541 SJ Koog aan de Zaan