‘Humor en compassie’

‘Met humor en compassie helpt Iris je tijdens de gesprekken om na te denken over wat je echt belangrijk vindt. En wat je echt wilt in het leven. En over wat je allemaal moet in het leven, van anderen en jezelf. Daarnaast is ze ook een heel praktisch coach. Wat werkt voor jou om een goede werk-privébalans te bereieken? Ze geeft tools en handvatten, maar legt je niks op.’ Anoniem, 34 jaar, ACT coaching ervaring Zaandam

 

‘Super coach’

‘Iris is een super coach. En een geweldig mens, vol leven en interesse in de ander. Ze stelt directe en soms confronterende vragen, maar alleen zo kom je verder en tot een beter inzicht in jezelf en de vragen waarvoor je oplossing zoekt. Ze is betrokken en vol ideeën die je op weg helpen naar zelfkennis en inzicht. Iris gaat niet met je meehuilen maar biedt je concrete hulp en zorgt er voor dat er niet om de hete brei wordt heen gedraaid. Goedlachs en toch serieus.  En erg effectief.’ Anoniem, 70 jaar, ACT coaching ervaring Zaandam  

 

‘Vaak humoristisch, toch de diepte in’

‘Al vanaf het eerste gesprek hadden Iris en ik een leuke klik. Ik ben blij dat ik haar als coach heb gehad. Gedurende het coachingstraject heeft ze me goed geholpen met het omgaan van vervelende gedachten. Ik vond het fijn dat het tijdens de gesprekken luchtig en vaak ook humoristisch kon zijn, terwijl we toch de diepte in gingen. Door de huiswerkopdrachten bleef ik buitenom de contacturen ook gericht bezig, wat fijn was. De opdrachten waren soms wat lastig, maar Iris stond altijd voor me klaar om me te helpen via de mail en zelfs via WhatsApp. Door de coachingsgesprekken met Iris en de opdrachten heb ik nu ook handvaten om veel gerichter te leven vanuit mijn eigen waarden. Iris heeft me super geholpen en ik ben haar dan ook enorm dankbaar.’ Studente, 24 jaar, ACT coaching ervaring Amsterdam  

 

‘Ze creëert een veilige omgeving’

‘Iris is een ontzettend innemende en hartelijke therapeut. Ze creëert een veilige omgeving waarin je kwetsbaar durft te zijn en eerlijk naar jezelf en je leven durft te kijken. Samen zoekt ze op een prettige wijze en met humor met je uit wat voor jou nou echt belangrijk is, wat bij je past, waarop je vastloopt, wat je er aan kunt doen en welke beslissingen je kan nemen om op het juiste spoor te komen en je weer goed in je vel te voelen.’ Sophia, 48 jaar, ondernemer, ACT coaching ervaring Amsterdam  

 

‘Ze (ver)oordeelt niet en is extreem ruimdenkend’

‘Iris heeft mij geholpen bij het vinden van de volgende stap in mijn carrière. Geduldig, vakkundig en ook met humor zijn we samen een traject ingegaan dat mij heel erg vooruit geholpen heeft. Iris durft eerlijk tegen je te zijn waardoor je je echt geholpen voelt. Ik voel mij over het algemeen zekerder en positiever over mijn toekomst. Ze geeft je veel vertrouwen, is echt geïnteresseerd, (ver)oordeelt niet en is extreem ruimdenkend. Een absolute aanrader voor iedereen die op een crossroad staat over hoe nu verder, privé en of werkgerelateerd.’ Dorine, 44 jaar, zzp-er, ACT coaching ervaring Zaandam  

 

Beroepsvereniging (ACT) coaching

Iris Droste is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches NOBCO en de Nederlandstalige Chapter van de Association for Contextual Behavioural Science ACBS BeNe. Lees meer over haar werkwijze op zelfcompassie en ACT.  

 

Ervaringen ACT coaching Logo NOBCO Nederlandse orde van beroepscoaches