Ervaringen

Iris Droste zelfcompassiecoach

“Humor en compassie”

 

 

‘Met humor en compassie helpt Iris je tijdens de gesprekken om na te denken over wat je echt belangrijk vindt. En wat je echt wilt in het leven. En over wat je allemaal moet in het leven, van anderen en jezelf. Daarnaast is ze ook een heel praktische coach. Wat werkt voor jou om een goede werk-privébalans te bereiken? Ze geeft tools en handvatten, maar legt je niks op.’ Anoniem, 34 jaar, ACT coaching ervaring Zaandam

 

“Super coach”

‘Iris is een super coach. En een geweldig mens, vol leven en interesse in de ander. Ze stelt directe en soms confronterende vragen, maar alleen zo kom je verder en tot een beter inzicht in jezelf en de vragen waarvoor je oplossing zoekt. Ze is betrokken en vol ideeën die je op weg helpen naar zelfkennis en inzicht. Iris gaat niet met je meehuilen maar biedt je concrete hulp en zorgt er voor dat er niet om de hete brei wordt heen gedraaid. Goedlachs en toch serieus.  En erg effectief.’ Anoniem, 70 jaar, ACT coaching ervaring Zaandam  

‘Al vanaf het eerste gesprek hadden Iris en ik een leuke klik. Ik ben blij dat ik haar als coach heb gehad. Gedurende het coachingstraject heeft ze me goed geholpen met het omgaan van vervelende gedachten. Ik vond het fijn dat het tijdens de gesprekken luchtig en vaak ook humoristisch kon zijn, terwijl we toch de diepte in gingen. Door de huiswerkopdrachten bleef ik buitenom de contacturen ook gericht bezig, wat fijn was. De opdrachten waren soms wat lastig, maar Iris stond altijd voor me klaar om me te helpen via de mail en zelfs via WhatsApp. Door de coachingsgesprekken met Iris en de opdrachten heb ik nu ook handvaten om veel gerichter te leven vanuit mijn eigen waarden. Iris heeft me super geholpen en ik ben haar dan ook enorm dankbaar.’

Studente, 24 jaar, ACT coaching ervaring Amsterdam

‘Iris heeft mij geholpen bij het vinden van de volgende stap in mijn carrière. Geduldig, vakkundig en ook met humor zijn we samen een traject ingegaan dat mij heel erg vooruit geholpen heeft. Iris durft eerlijk tegen je te zijn waardoor je je echt geholpen voelt. Ik voel mij over het algemeen zekerder en positiever over mijn toekomst. Ze geeft je veel vertrouwen, is echt geïnteresseerd, (ver)oordeelt niet en is extreem ruimdenkend. Een absolute aanrader voor iedereen die op een crossroad staat over hoe nu verder, privé en of werkgerelateerd.’

Dorine, 44 jaar, zzp-er, ACT coaching ervaring Zaandam

“Ik ben Iris onwijs dankbaar voor dit fijne coachingstraject. Ik voelde dat ik niet lekker in mijn vel zat en wist niet goed waarom, daarnaast focuste ik veel op negatieve aspecten en probeerde ik alles te controleren. Van Iris heb ik enorm veel geleerd en hiervoor aansluitende tools gekregen om onder andere meer te accepteren, in het nu te leven en zelfcompassie te voelen. Ook het losmaken van mijn gedachtes in mijn hoofd heeft veel rust gecreëerd. Ik heb “moeten” leren inruilen voor “willen”. Ik heb nu goed voor mijzelf in kaart wat ik nodig heb en dat is niet egoïstisch. Ik weet met welke intentie ik dingen aanga en dit geeft mij een zekerder gevoel. Ik sta na ACT coachingstraject sterker in mijn schoenen, want ik ben happy met mezelf! Iris voelde heel goed aan wat ik nodig had en heeft mij gegeven waarnaar ik op zoek was. Ze is heel erg oprecht en heeft veel humor, waardoor ik volledig mijzelf kon zijn en ook met een luchtig gevoel van de sessies wegging. Ik schaamde mij nergens voor. Iris heeft ook heel veel kennis over de werking van het brein, hier heb ik dan ook van geleerd. Ik denk dat het ACT-traject van Iris iedereen kan helpen, het is zo fijn diverse tools mee te krijgen waar je heel je leven profijt van hebt. Ik raad het zeker aan! Zo blij mee.”

Bo, 23 jaar, werkzaam in de mode, coaching ervaring Amsterdam

“Ze creëert een veilige omgeving”

‘Iris is een ontzettend innemende en hartelijke therapeut. Ze creëert een veilige omgeving waarin je kwetsbaar durft te zijn en eerlijk naar jezelf en je leven durft te kijken. Samen zoekt ze op een prettige wijze en met humor met je uit wat voor jou nou echt belangrijk is, wat bij je past, waarop je vastloopt, wat je er aan kunt doen en welke beslissingen je kan nemen om op het juiste spoor te komen en je weer goed in je vel te voelen.’ Sophia, 48 jaar, ondernemer, ACT coaching ervaring Amsterdam 

Coach Zaandam Amsterdam

Amsterdam

Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Zaandam

Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam

Koog aan de Zaan

Molenveld 19,
1541 SJ Koog aan de Zaan