‘Ik voel nu: ik mag best fouten maken, ik ben ook maar een mens’

Mijn hulpvraag was: hoe krijg ik rust in mijn hoofd, ik wil dat mijn gedachten niet langer mijn leven beheersen, maar dat ik kan genieten van het nu. Niet zulke hoge verwachtingen van mezelf, minder perfectionisme en compassie voor mezelf.

Na dit traject is het rustig in mijn hoofd. Ik laat me niet meer gek maken en merk op dat het maar gedachten zijn. Ik heb mijn behoeftes beter in kaart gebracht, zodat ik weet hoe ik mezelf voorop kan zetten en weet wanneer het tijd is voor mezelf.

Het heeft mij geholpen alle gedachten en mijn eigen regels op een rijtje zetten. Door hier bij stil te staan besef ik hoe ik mezelf voor de gek hield door van alles te denken zonder dat dit de waarheid was. Door mijn regels meer los te laten merkte ik dat er helemaal niet zoveel mis ging. Ik mag best een fout maken, ik ben ook maar een mens

Ik voelde me meteen op mijn gemak. De gesprekken waren prettig door de afwisseling met af en toe een grap. Het was fijn dat Iris zich goed in mijn situatie kon verplaatsen.
Iris is een hele fijne coach. De gesprekken waren heel prettig. Ze verplaatst zich goed in mijn situatie en we hebben op korte termijn mijn doelen behaald.
Haar aanpak was heel persoonlijk. Ze kijkt goed naar waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ze voelde goed aan wanneer het een serieus gesprek noest zijn of wanneer er even een grapje tussendoor kon.
Ze heeft een hele prettige en open persoonlijkheid. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak.
Ik ga zeker nog bij haar terug komen.

Anouk, 39 jaar, coachervaring Amsterdam

coachervaring Amsterdam