coach zaandam amsterdam

Tarieven – Coach Zaandam & Amsterdam

Coachtraject Zaandam & Amsterdam & online

Tarieven coaching & relatietherapie

De actuele tarieven voor face to face gesprekken in Amsterdam en Zaandam zijn:

Particulier tarief coach Zaandam Amsterdam

  • €152,00 voor particulieren

Deze tarieven zijn per sessie, inclusief BTW. Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten.

De sessies duren 1 tot 1,5 uur.

 

Zakelijk tarief coach Zaandam Amsterdam

  • €200,00 voor bedrijven
  • €152,00 voor zzp-ers, non-profit & culturele sector

De zakelijke tarieven zijn per sessie exclusief 21% BTW.

Ik coach vanuit:

– Zaandam op dinsdag en donderdag
– Amsterdam, op woensdag en vrijdag
– online
via beveiligd beeldbellen met Gezondeboel. Om hier gebruik van te maken hoef je geen programma’s te downloaden, of ander ingewikkeld gedoe.

Daarnaast maak ik gebruik van e-health modules van de ACT Guide app.

 

 

 

Op dit moment heb je misschien nog allerlei vragen, of wil je weten of jij en ik wel een klik hebben. Stuur me een mailtje en dan kunnen we alvast een vrijblijvend eerste telefoongesprek van maximaal 30 minuten. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.
Voor trajecten die helemaal of gedeeltelijk online zijn, reken ik een gereduceerd tarief. Neem even contact met me op voor meer informatie en de actuele voorwaarden.

 

Als je graag gecoacht wil worden, denkt dat ik daar de aangewezen persoon voor ben en als  de financiën voor jou om welke reden dan ook – op dit moment – een probleem zijn, stuur me dan een persoonlijk mailtje, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

 

 

 

 

Vergoeding coaching

  • Mogelijk zijn de kosten van jouw coachingstraject te declareren bij jouw werkgever. Vaak hebben bedrijven hiervoor budget gereserveerd. Informeer hierover bij personeelszaken of leidinggevende.
  • Via arbodienst of bedrijfsarts. Bij re-integratie, ter preventie van ziekteverzuim of bij burn-outklachten kunnen de kosten vergoed worden in het kader van de wet verbetering poortwachter.
  • De kosten (coach Zaandam / Amsterdam) worden niet vergoed door de zorgverzekering.

 

act coach zaandam
act coaching zaandam amsterdam

Het traject | Coach Zaandam Amsterdam

We plannen een intake van een uur. Aan de hand van dit gesprek stuur ik je een coachvoorstel. In dit voorstel staat wat ik kan bieden en wat je kan verwachten. We spreken altijd af in overleg. De bedoeling is om direct al aan de slag te gaan, zodat je een goed idee krijgt hoe ik werk en of je het ziet zitten. Als je hier een goed gevoel bij hebt, dan kun je een traject starten. De vervolggesprekken hierna duren 1 tot 1,5 uur. Als je het allemaal nog een beetje spannend vindt, of wat vragen hebt, dan kunnen we altijd voorafgaand aan de intake een telefonische kennismaking inplannen. Dit gesprek duurt 20-30 minuten en hier zijn geen kosten aan verbonden.

Hoe meer tijd en energie je in je dagelijks leven in dit proces investeert, hoe groter het effect van de coaching. In het proces werken we samen en daarbij zijn een tweetal zaken voor mij van belang: eerlijkheid en motivatie. Hoe eerlijker naar jezelf, hoe gemotiveerder je doelen te bereiken, hoe meer resultaat je boekt.

Ik coach mensen met uiteenlopende vragen. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het coaching op het gebied van alles wat met liefde en intimiteit te maken heeft. Gedurende de gesprekken maak ik gebruik van ACT en zelfcompassie. Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te coachen, lees meer hier meer over mij of maak een afspraak.

Plan een intake
coach Zaandam / Amsterdam

2 + 8 =