coach zaandam amsterdam

Tarieven – Coach Zaandam & Amsterdam

Coachtraject Zaandam & Amsterdam

Tarieven coaching 

 Ik coach vanuit Zaandam, Amsterdam en online via beveiligd beeldbellen met Gezondeboel. Om hier gebruik van te maken hoef je geen programma’s te downloaden, of ander ingewikkeld gedoe.

Daarnaast maak ik gebruik van e-health modules van de ACT Guide app.

Een volledig ACT coachtraject bestaande uit een intake van een uur en 6-9 vervolggesprekken van 1 of 1,5 uur, verspreid over 7-18 weken (steeds 1-2 of 3 weken tussen de sessies) 

De tarieven zijn:

  • €145,00 voor particulieren (incl. 21% BTW) per uur
  • €200,00 voor bedrijven (excl. 21% BTW) per uur

Heb je hier vragen over, of als financiën voor jou een probleem zijn, stuur me dan een persoonlijk mailtje. 

 

 

 

Vergoeding coaching

  • Mogelijk zijn de kosten van jouw coachingstraject te declareren bij jouw werkgever. Vaak hebben bedrijven hiervoor budget gereserveerd. Informeer hierover bij personeelszaken of leidinggevende.
  • Via arbodienst of bedrijfsarts. Bij re-integratie, ter preventie van ziekteverzuim of bij burn-outklachten kunnen de kosten vergoed worden in het kader van de wet verbetering poortwachter.
  • De kosten (coach Zaandam / Amsterdam) worden niet vergoed door de zorgverzekering.

 

act coach zaandam
act coaching zaandam amsterdam

Het traject | Coach Zaandam Amsterdam

Een ACT-coachingstraject start met een vrijblijvend eerste gesprek van een uur in Amsterdam of Zaandam. Dit gesprek kan uiteraard ook via beeldbellen plaatsvinden. Ik coach in Zaandam en Amsterdam. We spreken altijd af in overleg. De bedoeling is om direct al aan de slag te gaan, zodat je een goed idee krijgt hoe ik werk en of je het ziet zitten. Als je hier een goed gevoel bij hebt, dan kun je een traject starten. De gesprekken hierna duren 1 tot 1,5 uur. 

Hoe meer tijd en energie je in je dagelijks leven in dit proces investeert, hoe groter het effect van de coaching. In het proces werken we samen en daarbij zijn een tweetal zaken voor mij van belang: eerlijkheid en motivatie. Hoe eerlijker naar jezelf, hoe gemotiveerder je doelen te bereiken, hoe meer resultaat je boekt.

Ik coach mensen met uiteenlopende vragen. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het coaching op het gebied van perfectionisme en controle, mama coaching, zelfacceptatie, relatieproblematiek en stressklachten. Gedurende de gesprekken maak ik gebruik van ACT en zelfcompassie. Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te coachen, lees meer hier meer over mij of maak een afspraak.

Plan een intake
coach Zaandam / Amsterdam

12 + 3 =

Amsterdam

Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Zaandam

Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam