coach Zaandam amsterdam

Tarieven 

Coachtraject Zaandam & Amsterdam

Tarieven coaching 

 Ik coach vanuit Zaandam, Amsterdam, Koog aan de Zaan en online via beeldbellen. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding van Gezondeboel. Om hier gebruik van te maken hoef je geen programma’s te downloaden, of ander ingewikkeld gedoe. Als je het interessant vindt, kan je naast de gesprekken die we hebben ook gebruik maken van e-health modules van de ACT Guide app.

  • € 105,- per uur voor particulieren (excl. BTW) Als financiën voor jou een probleem zijn, stuur me dan een persoonlijk mailtje. Ik wil graag helpen waar ik kan.
  • € 150,- per uur voor bedrijven (excl.BTW)

 

iris droste zelfcompassie act coaching amsterdam

Vergoeding coaching

  • Mogelijk zijn de kosten van jouw coachingstraject te declareren bij jouw werkgever, vaak hebben bedrijven hiervoor budget gereserveerd. Informeer hierover bij personeelszaken of leidinggevende.
  • Via arbodienst of bedrijfsarts. Bij re-integratie, ter preventie van ziekteverzuim of bij burn-outklachten kunnen de kosten vergoed worden in het kader van de wet verbetering poortwachter.
  • De kosten kunnen niet worden vergoed door de zorgverzekering.

 

Ervaringen ACT coaching Zaandam Amsterdam

Het traject | Zaandam Amsterdam

Een ACT-coachingstraject start met een vrijblijvend (kosteloos) eerste gesprek van een uur. Dit gesprek kan via beeldbellen plaatsvinden. Ik coach in Zaandam, Amsterdam of Koog aan de Zaan. We spreken altijd af in overleg. De bedoeling is om direct al aan de slag te gaan, zodat je een goed idee krijgt hoe ik werk en of je het ziet zitten. Als je hier een goed gevoel bij hebt, dan kun je een traject starten. De gesprekken hierna duren 1 tot 1,5 uur. 

Hoe meer tijd en energie je in je dagelijks leven in dit proces investeert, hoe groter het effect van de coaching. In het proces werken we samen en daarbij zijn een tweetal zaken voor mij van belang: eerlijkheid en motivatie. Hoe eerlijker naar jezelf, hoe gemotiveerder je doelen te bereiken, hoe meer resultaat je boekt.

Ik coach mensen met uiteenlopende vragen. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het coaching op het gebied van perfectionisme en controle, mama coaching, zelfacceptatie, relatieproblematiek en stressklachten. Gedurende de gesprekken maak ik gebruik van ACT en zelfcompassie. Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te coachen, lees meer hiermeer over mij of maak een afspraak.

Plan een gratis intake

Locatie Amsterdam

Huis van Ons, Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Locatie Zaandam

De lichtplaats, Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam

Locatie Koog aan de Zaan

Praktijk aan huis, Molenveld 19,
1541 SJ Koog aan de Zaan