coach zaandam amsterdam

Tarieven – Coach Zaandam & Amsterdam

Coachtraject Zaandam & Amsterdam & online

.

Tarieven coaching 

 De actuele tarieven voor face to face gesprekken in Amsterdam en Zaandam zijn:

  • €145,00 voor particulieren (incl. 21% BTW) per uur
  • €190,50 voor relatietherapie (incl. 21% BTW) per sessie van 1,5 uur
  • €200,00 voor bedrijven (excl. 21% BTW) per uur
  • €145,00 voor zzp-ers (excl. 21% BTW) per uur

Ik coach vanuit:

– Zaandam op dinsdag en donderdag
– Amsterdam, op woensdag en vrijdag
– online
via beveiligd beeldbellen met Gezondeboel. Om hier gebruik van te maken hoef je geen programma’s te downloaden, of ander ingewikkeld gedoe. 

 Daarnaast maak ik gebruik van e-health modules van de ACT Guide app.

 Op dit moment heb je misschien nog allerlei vragen, of wil je weten of jij en ik wel een klik hebben. Als je nog twijfelt, stuur me dan een mailtje voor een vrijblijvende belafspraak (van maximaal een half uurtje) waarin we vast kennis kunnen maken. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Voor trajecten die helemaal of gedeeltelijk online zijn, reken ik een gereduceerd tarief. Neem even contact met me op voor meer informatie en de actuele voorwaarden.

 

 

 

Als je graag gecoacht wil worden, denkt dat ik daar de aangewezen persoon voor ben en als  de financiën voor jou om welke reden dan ook – op dit moment – een probleem zijn, stuur me dan een persoonlijk mailtje, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Ik realiseer me dat we op dit moment in een moeilijke tijd leven en dat mijn uurprijs fors is. Ook voor mensen die minder te besteden hebben (en wel heel erg gemotiveerd zijn) wil ik graag bereikbaar zijn. Schroom niet om me een mailtje te sturen met jou vraag, grote kans dat we hier samen goed uit kunnen komen. Mijn missie is zo veel mogelijk mensen in hun kracht te zetten dus jou ook.

 

 

 

Vergoeding coaching

  • Mogelijk zijn de kosten van jouw coachingstraject te declareren bij jouw werkgever. Vaak hebben bedrijven hiervoor budget gereserveerd. Informeer hierover bij personeelszaken of leidinggevende.
  • Via arbodienst of bedrijfsarts. Bij re-integratie, ter preventie van ziekteverzuim of bij burn-outklachten kunnen de kosten vergoed worden in het kader van de wet verbetering poortwachter.
  • De kosten (coach Zaandam / Amsterdam) worden niet vergoed door de zorgverzekering.

 

act coach zaandam
act coaching zaandam amsterdam

Het traject | Coach Zaandam Amsterdam

Een ACT-coachingstraject start met een vrijblijvend eerste gesprek van een uur in Amsterdam of Zaandam. Dit gesprek kan uiteraard ook via beeldbellen plaatsvinden. Ik coach in Zaandam en Amsterdam. We spreken altijd af in overleg. De bedoeling is om direct al aan de slag te gaan, zodat je een goed idee krijgt hoe ik werk en of je het ziet zitten. Als je hier een goed gevoel bij hebt, dan kun je een traject starten. De vervolggesprekken hierna duren 1 tot 1,5 uur. 

Hoe meer tijd en energie je in je dagelijks leven in dit proces investeert, hoe groter het effect van de coaching. In het proces werken we samen en daarbij zijn een tweetal zaken voor mij van belang: eerlijkheid en motivatie. Hoe eerlijker naar jezelf, hoe gemotiveerder je doelen te bereiken, hoe meer resultaat je boekt.

Ik coach mensen met uiteenlopende vragen. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het coaching op het gebied van perfectionisme en controle, mama coaching, zelfacceptatie, relatieproblematiek en stressklachten. Gedurende de gesprekken maak ik gebruik van ACT en zelfcompassie. Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te coachen, lees meer hier meer over mij of maak een afspraak.

Plan een intake
coach Zaandam / Amsterdam

15 + 10 =