Tarieven

Ik coach vanuit Zaandam en Amsterdam. Momenteel coach ik ook via beeldbellen. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding met Therapieland en hiervoor hoef je geen programma’s te downloaden, of ander ingewikkeld gedoe.
Als je het interessant vindt, kan je naast de gesprekken die we hebben ook gebruik maken van e-health modules van de ACT Guide app.

  • € 105,- per uur voor particulieren (excl. BTW) Als financiën voor jou een probleem zijn, stuur me dan een persoonlijk mailtje. Ik wil graag helpen waar ik kan.
  • € 150,- per uur voor bedrijven (excl.BTW)

Als alles weer normaal is en de coronacrisis over, coach ik vanuit:

  • Huis van Ons, Linneaushof 6 Amsterdam Watergraafsmeer
  • De Lichtplaats, Vlielandstraat 2 in Zaandam
  • Praktijk aan huis, Molenveld 19 in Koog aan de Zaan

 

 

Het traject – coach Zaandam en Amsterdam

Een ACT-coachingstraject begint met een vrijblijvend (gratis) eerste gesprek van een uur. De bedoeling is om direct al aan de slag te gaan, zodat je een goed idee krijgt hoe ik werk en of je het ziet zitten. Als je hier een goed gevoel bij hebt en ik heb ook de indruk dat ik de juiste coach voor jou ben, dan kun je een traject starten. De gesprekken hierna duren 1 tot 1,5 uur. 

Hoe meer tijd en energie je in je dagelijks leven in dit proces investeert, hoe groter het effect van de coaching. In het proces werken we samen en daarbij zijn een tweetal zaken voor mij van belang: eerlijkheid en motivatie. Hoe eerlijker naar jezelf, hoe gemotiveerder je doelen te bereiken, hoe meer resultaat je boekt.

Ik coach mensen met uiteenlopende vragen. Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te coachen, mail me dan met je vraag: iris@irisdroste.nl
Meer over het coachtraject klik hier

 

 

Vergoeding

  • Mogelijk zijn de kosten van jouw coachingstraject te declareren bij jouw werkgever, vaak hebben bedrijven hiervoor budget gereserveerd. Informeer hierover bij personeelszaken of leidinggevende.
  • Via arbodienst of bedrijfsarts. Bij re-integratie, ter preventie van ziekteverzuim of bij burn-outklachten kunnen de kosten vergoed worden in het kader van de wet verbetering poortwachter.
  • De kosten kunnen niet worden vergoed door de zorgverzekering.