Tarieven coaching

Ik coach vanuit Zaandam, Amsterdam, Koog aan de Zaan en online via beeldbellen. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding van Gezondeboel. Om hier gebruik van te maken hoef je geen programma’s te downloaden, of ander ingewikkeld gedoe. Als je het interessant vindt, kan je naast de gesprekken die we hebben ook gebruik maken van e-health modules van de ACT Guide app.

  • € 105,- per uur voor particulieren (excl. BTW) Als financiën voor jou een probleem zijn, stuur me dan een persoonlijk mailtje. Ik wil graag helpen waar ik kan.
  • € 150,- per uur voor bedrijven (excl.BTW)

Ik maak gebruik van drie heerlijke, lichte en prettige praktijkruimtes op de volgende locaties: 

  • Huis van Ons, Linneaushof 6 Amsterdam 
  • De Lichtplaats, Vlielandstraat 2 in Zaandam
  • Praktijk aan huis, Molenveld 19 in Koog aan de Zaan

Bij mijn coachingspraktijk in Zaandam en Koog aan de Zaan kun je gratis parkeren. Verder zijn deze drie locaties goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Het traject | Zaandam Amsterdam

Een ACT-coachingstraject start met een vrijblijvend (kosteloos) eerste gesprek van een uur. Dit gesprek kan via beeldbellen plaatsvinden. Ik coach in Zaandam, Amsterdam of Koog aan de Zaan. We spreken altijd af in overleg. De bedoeling is om direct al aan de slag te gaan, zodat je een goed idee krijgt hoe ik werk en of je het ziet zitten. Als je hier een goed gevoel bij hebt, dan kun je een traject starten. De gesprekken hierna duren 1 tot 1,5 uur. 

Hoe meer tijd en energie je in je dagelijks leven in dit proces investeert, hoe groter het effect van de coaching. In het proces werken we samen en daarbij zijn een tweetal zaken voor mij van belang: eerlijkheid en motivatie. Hoe eerlijker naar jezelf, hoe gemotiveerder je doelen te bereiken, hoe meer resultaat je boekt.

Ik coach mensen met uiteenlopende vragen. Inmiddels heb ik ruime ervaring met het coaching op het gebied van perfectionisme en controle, mama coaching, zelfacceptatie, relatieproblematiek en stressklachten. Gedurende de gesprekken maak ik gebruik van ACT en zelfcompassie. Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te coachen, lees meer hier meer over mij of mail me dan met je vraag: iris@irisdroste.nl
Meer over het coachtraject klik hier

 

 

Vergoeding coaching

  • Mogelijk zijn de kosten van jouw coachingstraject te declareren bij jouw werkgever, vaak hebben bedrijven hiervoor budget gereserveerd. Informeer hierover bij personeelszaken of leidinggevende.
  • Via arbodienst of bedrijfsarts. Bij re-integratie, ter preventie van ziekteverzuim of bij burn-outklachten kunnen de kosten vergoed worden in het kader van de wet verbetering poortwachter.
  • De kosten kunnen niet worden vergoed door de zorgverzekering.