liefdescoach amsterdam zaandam

Liefdescoach

Wil je weer vertrouwen in jezelf en in de liefde?
Worstel je met een negatief zelfbeeld?
Wil je negatieve relatiepatronen doorbreken?

Als liefdescoach, help ik je met dit soort vraagstukken. 

We doen perfect, maar voelen ons eenzaam

We poetsen esthetische ‘foutjes’ weg, of werken gewoon keihard totdat we precies daar zijn waar we willen zijn. Tien kilo eraf, nog een groter huis, en uiteindelijk die perfecte partner. En dan is het goed. Alhoewel, van binnen is er nog steeds dat eenzame gevoel.

Het antwoord op al je vragen draag je zo dichtbij je, dat je het niet kunt zien. Zijn. In de schoonheid van al je imperfectie. Het toneelstukje niet meespelen, maar je kwetsbaar opstellen en aanwezig zijn in al je kracht. Dat is de sleutel.

Na een coachingstraject:

act-coach-zaandam

Zelfacceptatie

Jij accepteert jezelf, precies zoals je bent.

Acceptance-act-coach

Hier en nu

Je komt in het hier en nu, in je lichaam. In het moment, je leeft! Uit de piekerstand, uit het verleden, uit de toekomst. In het nu.

Act-coach-zaandam

Zelfcompassie

Je wordt een vriend voor jezelf. En ziet, voelt, weet dat je helemaal oké bent. Precies zoals je bent.

Act-coach-Amsterdam

Zelfzorg

Nu weet je wat je nodig hebt en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen.

Act-coach-amsterdam

Zelf kennis

Je kent jezelf en weet wat je wilt en hoe je het kunt bereiken. 

Act-coach-zaandam

Samen

Je voelt dat je niet de enige bent. Dat je niet langer alleen bent. En dat wij allen dezelfde worstelingen doormaken. Je voelt je verbonden.

Act-coach-amsterdam

Verbinding

Doordat je weet hoe je kunt verbinden met jezelf, wordt het ook ineens een stuk eenvoudiger om te verbinden met de ander. Kortom, je krijgt de handleiding 😉.

Jou terugleiden naar jezelf

Waar kun je zijn in al je puurheid? Ik hou de spiegel vast waarin jij kunt kijken.

  • Worstel je met je seksualiteit, gender of identiteit?
  • Vind je het moeilijk bij jezelf te blijven terwijl je een relatie hebt?
  • Heb je af en toe het gevoel dat er iets mis is met je? Dat je de enige bent in je worstelingen?

Misschien vind je het ingewikkeld om de juiste hulp te vinden. Door jouw ervaringen, je omgeving, je genen, de invloed van de maatschappij ben jij geworden wie je nu bent. Maar ook heb je bepaalde overtuigingen geïnternaliseerd. Voor jou zijn deze overtuigingen waar en je bent gefuseerd met deze gedachtes.

In het liefdescoach traject doen we defusie oefeningen, waarmee we de overtuigingen losmaken van jou als persoon. Je gaat ervaren wat echt van jou is en wat slechts een gedachte is. En je zal gaan voelen wie je echt bent in al jouw unieke eigenheid. Om te kunnen bewegen in de wereld, een fijne baan te vinden, goede vrienden en een bevredigende relatie is het enorm helpend als je volledig in je kracht komt te staan, je unieke potentie optimaal benut. Als liefdescoach is het mijn missie dat jij gaat zien hoe geweldig je bent, precies zoals je bent.  

Waarom liefdescoach?

In de kern geloof ik dat alles te maken heeft met liefde en verbinding. Door wat we meemaken, door wat we leren, is het soms best lastig om te kunnen vertrouwen op de liefde. Zeker als je al vaak teleurgesteld bent.

We laten onze eigenwaarde afhangen van het oordeel van de mensen om ons heen. En dat is jammer. Als je durft en wil verbinden met jezelf, dan stroomt het, en dan zie je jezelf, in al je kracht.

Laat mij je helpen te verbinden met jezelf. Jij bent geweldig, het is mijn missie dat jij dat ook ziet, voelt, ervaart. Dat jij het leven kunt halen uit het leven wat er te halen valt. Omdat je het waard bent.

 

Waar wacht je nog op?

liefdes coaching amsterdam zaandam

Het liefdescoach traject

 

Je hebt zo vaak bepaalde dingen gedacht over jezelf en er een heel verhaal bij gefabriceerd, dat je dat voor waar aanneemt. De gedachte ‘ik ben de enige’ wordt een soort diepe groef in je hersens. Je gelooft deze gedachte, omdat je die al zo vaak (in gedachten) hebt gehoord, dat het woord ‘alleen’ al pijn kan doen, de groef is rauw. De woorden snijden in je ziel.

In het liefdescoach traject doen we oefeningen waardoor er nieuwe paden ontstaan in jouw hersenen en die pijnlijke groef verzacht. Nog steeds zul je af en toe denken dat je de enige bent, maar je kunt er nu om lachen!  Want je hebt ondertussen het diepe besef dat deze gedachte, slechts een gedachte is. En dus niet de waarheid! Er ontstaat ruimte en dat is bevrijdend.

We praten en ik geef je praktische, concrete opdrachten, wat je probleem ook is. Ik werk procesgericht en we graven niet in het verleden of in de oorzaak. We kijken naar het nu en de toekomst en je leert op een andere manier met jezelf en je gedachten om te gaan. Ik ben nuchter, praktisch, eerlijk en ruimdenkend. En ik oordeel niet. In een coachtraject werk ik met mindfulness, zelfcompassie en Acceptance & Commitment Therapy en met jou, met wat voor jou werkt.

Check ook mijn blogs om meer te lezen wat ik heb geschreven over de liefde en relaties.

Plan een intake

4 + 15 =

Amsterdam

Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Zaandam

Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam