”Ik ben ontzettend OK!“

‘Mijn negatieve gedachtestroom zorgde er voor dat ik een periode echt niet meer leuk was voor mijn man en kinderen. Door dit coachingstraject en de oefeningen te doen, is het mij gelukt deze periode te verwerken.

Iris is een super lief en leuk mens. Ik voelde mij compleet mijzelf en Iris heeft  een talent om net even die steek te geven waardoor ik in de spiegel keek en geconfronteerd werd met mezelf. Ook vond ik het fijn dat ze soms met persoonlijke dingen kwam en mij liet zien dat ook zij nog steeds worstelt met dingen. Het was prettig een vrouw tegenover me had die weet hoe het is om hoge eisen aan jezelf te stellen.

Het coachingtraject heeft mij ontzettend veel over mijzelf geleerd. Mijn controledrang, de dingen in mijn verleden die logischerwijs een heel grote invloed op mij hebben gehad. Ik heb ervaren dat het niet zo vreemd is dat ik ben geworden wie ik nu ben. En ik heb geleerd dat ik eigenlijk altijd heel veeleisend en keihard ben geweest voor mijzelf. En het belangrijkste: het is allemaal OK. Ik ben ontzettend OK! Het coachingtraject heeft mij een vrij gevoel opgeleverd waarin ik ‘fouten’ mag maken.’

Maaike, 40 jaar, ondernemer, ACT coaching ervaring Zaandam