“Gedeelde menselijkheid, leren accepteren en loskomen van gedachtes”

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op het coachtraject. Ik heb sterk gevoel dat de coaching precies het juiste was, op precies het juiste moment. Ik heb zoveel tools en inzichten meekregen.

Ik kan nu veel meer accepteren en nog meer genieten van het leven. Iris zegt dat ik het ook zelf heb gedaan, maar ik ben haar zo dankbaar hiervoor.

Ik voelde me volledig op mijn gemak en voelde geen enkele schaamte. Ik weet zeker dat dat kwam door hoe Iris is. Ook vind ik het zo fijn dat we vaak ook nog moesten lachen tijdens een sessie. Ik wist na sessie één al: dit is een match!

Geen zweverig gedoe waarin straks alles positief zal zijn, maar juist alles nemen zoals het is. Ook tijdens de opdrachten kon ik haar contacten als ik er niet uit kwam. Ook werd ik zeker uitgedaagd om goed op mijzelf te reflecteren. Wat ik ook fijn vond was dat Iris goed door had wie ik was en ook met veel voorbeelden kwam, waar ik ook veel van heb kunnen leren.

Zoveel gedeelde menselijkheid gebracht, leren accepteren, loskomen van gedachtes. Allemaal op een nuchtere maar doordachte manier. Precies weten wat je nodig hebt, om alle uit het traject te kunnen halen. Ook de humor vond ik super fijn. Ik raad het echt iedereen aan. Ik geloof dat iedereen hierdoor nog beter in zijn/haar vel kan gaan zitten!

Bo, 23 jaar, ACT coaching ervaring Amsterdam