‘‘Iris helpt je om je eigen kracht terug te vinden, met eerlijkheid en compassie.’’

‘Ik kijk met een erg positief gevoel terug op mijn coachtraject. Ik denk dat de combinatie van een coach waar ik echt een fijne klik mee had, en het ACT-programma goed aansloot bij mijn hulpvraag en waar ik in deze tijd van mijn leven behoefte aan had. Heel fijn.

Ik zou het contact als warm en betrokken omschrijven. Iris heeft, denk ik, een vrij directe vorm van communiceren. Ze draait er niet omheen en is kritisch, zonder dat ze zichzelf en de wereld knetter serieus neemt. Ik heb daardoor nooit een drempel gevoeld om mijn hart te luchten.

Ze is daarnaast goed in staat om tot de kern van een probleem te komen; afhankelijk van de context doet ze dat met humor, en soms, door haar oprechte compassie, met een traan. Ik heb me altijd gehoord gevoeld.

Iris helpt je om je eigen kracht terug te vinden, met eerlijkheid en compassie. Ze ziet jou voor wie je echt bent, en leert je inzien dat je alle potentie hebt om de wereld aan te kunnen. Ik voel me sterker na dit traject, en geloof meer in mezelf en in wat ik kan.

Datgene waarvan je dacht dat je het kwijt was, heeft je eigenlijk nooit heeft verlaten. Dat is heel bekrachtigend, en ik ben Iris dankbaar voor dat inzicht.’

Anoniem, 28 jaar, ACT coaching Amsterdam