‘Door dit traject ben ik me nu bewust dat mijn gedachtes niet de waarheid zijn’

Mijn hulpvraag had te maken met niet meer zo veel willen twijfelen aan dingen in het leven en tijdens het intakegesprek kwam als tweede naar voren dat ik mezelf behoorlijk de grond in kan trappen met negatieve gedachtes.

In het liefdescoach traject hebben we beide hulpvragen aangepakt en het had ook met elkaar te maken. Dit was een bijzondere ontdekking en het heeft mij heel veel gebracht. Ik ben mij heel bewust geworden van dat mijn gedachtes geen waarheid zijn en dat is zo’n verademing geweest. Ook weet ik nu veel waardegerichter te leven door mindfulness en zelfcompassie te hebben ontwikkeld.

Ik vond Iris heel erg fijn als coach. Ik heb tot nu toe veel verschillende hulp gehad in mijn leven maar het traject bij Iris heeft mij tot nu toe het veruit het meeste geholpen.
Iris heeft echte aandacht voor jou als persoon en werkt heel erg toegewijd. Ze is daarnaast ook heel duidelijk en dat maakt het erg prettig. Ook geeft ze een heel veilig gevoel omdat ze niks gek lijkt te vinden. Iris voelt feilloos aan wanneer het prettiger is om serieus op mij te reageren of met een grapje/knipoog. Het bewaren van die balans was super fijn.

Ik heb zelden zulke bijzondere mensen ontmoet die mij zo hebben geïnspireerd in het verdere leven. Ik zou het iedereen gunnen om door haar gecoacht te worden. Het was echt een cadeautje voor mij.

Iris legde aan het begin duidelijk uit welke kant we op konden gaan en wist heel snel tot de kern te komen. Zij liet de keuze volledig bij mij en dat was heel prettig. Alles was goed en zij gaf mij alle ruimte. Zij heeft mij vooral heel veel geleerd met beeldende voorbeelden van ACT die ik nooit meer zal vergeten. Deze hebben echt mijn ogen geopend waardoor ik werkelijk met een andere blik naar de wereld kijk.

Josephine, 28 jaar, coachervaring onlinetraject