‘In dit coachtraject heb ik de juiste handvaten gekregen om meer en beter in verbinding te staan met mezelf’

Dit traject was precies wat ik nodig had in deze fase van mijn leven. Je wordt echt aan het denken gezet hoe je bepaalde dingen in jouw dagelijks leven aanpakt. Je wordt ‘gedwongen’ om in bepaalde situaties na te denken of deze te analyseren. Je krijgt echt een spiegel voorgezet. Die spiegel heeft mij goed geholpen om bepaalde patronen te zien en vanuit daar verder te werken.

Ik heb mij vanaf de eerste sessie meteen op mijn gemak gevoeld bij Iris. Haar manier van coachen vind ik fijn. Haar stuk herkenning zorgt ervoor dat je je echt begrepen voelt. Ook haar manier van een spiegel voorhouden vond ik goed; dat ze af en toe de situaties dan wat aandikte puur om bij mij bewustwording te creëren. Dat heeft bij mij goed gewerkt! Daarnaast ben ik visueel ingesteld, Iris werkt veel met voorbeelden (ook visueel) dat zorgt ervoor dat je bepaalde voorbeelden/situaties beter begrijpt.

Iris heeft mij, tijdens dit traject, de juiste handvaten aangereikt om meer en beter in verbinding te staan met mezelf. Ik voelde mij altijd fijn tijdens onze sessies en heb veel aan Iris gehad. Haar manier van coaching en de daarbij behorende opdrachten hebben voor mij goed uitgepakt!

Anke / 29 jaar / coachervaring Amsterdam