Ervaringen ACT coaching

Ik heb de gesprekken met Iris als zeer prettig en nuttig ervaren

Er was een goede klik en daardoor konden we op zeer persoonlijk niveau praten. Ik had het gevoel dat ik alles kon zeggen.

In dit coachingstraject heb ik veel inzichten opgedaan en dat was ook één van mijn doelen. Het relativeren van de verwachtingen van anderen, of zoals ik zou denken dat die er zijn, gaat me veel beter af en heb de indruk dat ik daar, vanuit mijn eigen waarden, beter op kan anticiperen. Het inschakelen van hulp van mijn collega’s (en daar ook duidelijk in zijn) gaat me beter af en dat geeft veel vertrouwen.
Het gaf me veel vertrouwen te merken dat mijn ‘problemen’ behoorlijk universeel zijn, zonder dat dat ten koste ging van persoonlijke benadering en gerichte oefeningen.
Het was voor mij even zoeken en graven voor nodig voordat we tot de kern kwamen (of anders gezegd: voor ik door had waar ik naar ‘op zoek’ was). Maar Iris was daarbij altijd helder, streng op tijden en meelevend.

Anoniem, 41 jaar

Echt geïnteresseerd, (ver)oordeelt niet en is extreem ruimdenkend

Iris heeft mij geholpen bij het vinden van de volgende stap in mijn carrière. Geduldig, vakkundig en ook met humor zijn we samen een traject ingegaan dat mij heel erg vooruit geholpen heeft. Iris durft eerlijk tegen je te zijn waardoor je je echt geholpen voelt. Ik voel mij over het algemeen zekerder en positiever over mijn toekomst. Ze geeft je veel vertrouwen, is echt geïnteresseerd, (ver)oordeelt niet en is extreem ruimdenkend.

Een absolute aanrader voor iedereen die op een crossroad staat over hoe nu verder, privé en of werkgerelateerd.

Dorine, zzp-er

Gedeelde menselijkheid, leren accepteren en loskomen van gedachtes

Ik kijk met een heel goed gevoel terug op het coachtraject. Ik heb sterk gevoel dat de coaching precies het juiste was, op precies het juiste moment. Ik heb zoveel tools en inzichten meekregen.

Ik kan nu veel meer accepteren en nog meer genieten van het leven. Iris zegt dat ik het ook zelf heb gedaan, maar ik ben haar zo dankbaar hiervoor.

Ik voelde me volledig op mijn gemak en voelde geen enkele schaamte. Ik weet zeker dat dat kwam door hoe Iris is. Ook vind ik het zo fijn dat we vaak ook nog moesten lachen tijdens een sessie. Ik wist na sessie één al: dit is een match!

Geen zweverig gedoe waarin straks alles positief zal zijn, maar juist alles nemen zoals het is. Ook tijdens de opdrachten kon ik haar contacten als ik er niet uit kwam. Ook werd ik zeker uitgedaagd om goed op mijzelf te reflecteren. Wat ik ook fijn vond was dat Iris goed door had wie ik was en ook met veel voorbeelden kwam, waar ik ook veel van heb kunnen leren.

Zoveel gedeelde menselijkheid gebracht, leren accepteren, loskomen van gedachtes. Allemaal op een nuchtere maar doordachte manier. Precies weten wat je nodig hebt, om alle uit het traject te kunnen halen. Ook de humor vond ik super fijn. Ik raad het echt iedereen aan. Ik geloof dat iedereen hierdoor nog beter in zijn/haar vel kan gaan zitten!

Bo, 23 jaar

Humoristisch, toch de diepte in

Al vanaf het eerste gesprek hadden Iris en ik een leuke klik. Ik ben blij dat ik Iris als coach heb gehad. Ze heeft me goed geholpen met het omgaan van vervelende gedachten.

Ik vond het fijn dat het tijdens de gesprekken luchtig en vaak ook humoristisch kon zijn, terwijl we toch de diepte in gingen.

Door de huiswerkopdrachten bleef ik buitenom de contacturen ook gericht bezig, wat fijn was. De opdrachten waren soms wat lastig maar Iris stond altijd voor me klaar om me te helpen via de mail en zelfs via WhatsApp. Door de gesprekken met Iris en de opdrachten heb ik nu ook handvaten om veel gerichter te leven vanuit mijn eigen waarden. Iris heeft me super geholpen en ik ben haar dan ook dankbaar.

Studente, 25 jaar

Iris helpt je om je eigen kracht terug te vinden, met eerlijkheid en compassie

Ik kijk met een erg positief gevoel terug op mijn coachtraject. Ik denk dat de combinatie van een coach waar ik echt een fijne klik mee had, en het ACT-programma goed aansloot bij mijn hulpvraag en waar ik in deze tijd van mijn leven behoefte aan had. Heel fijn.

Ik zou het contact als warm en betrokken omschrijven. Iris heeft, denk ik, een vrij directe vorm van communiceren. Ze draait er niet omheen en is kritisch, zonder dat ze zichzelf en de wereld knetter serieus neemt. Ik heb daardoor nooit een drempel gevoeld om mijn hart te luchten.

Ze is daarnaast goed in staat om tot de kern van een probleem te komen; afhankelijk van de context doet ze dat met humor, en soms, door haar oprechte compassie, met een traan. Ik heb me altijd gehoord gevoeld.

Iris helpt je om je eigen kracht terug te vinden, met eerlijkheid en compassie. Ze ziet jou voor wie je echt bent, en leert je inzien dat je alle potentie hebt om de wereld aan te kunnen. Ik voel me sterker na dit traject, en geloof meer in mezelf en in wat ik kan.

Datgene waarvan je dacht dat je het kwijt was, heeft je eigenlijk nooit heeft verlaten. Dat is heel bekrachtigend, en ik ben Iris dankbaar voor dat inzicht.

Anoniem, 28 jaar

Ik voelde direct na de eerste sessie dat ik helemaal open kon zijn

Het coachtraject was nodig. Confronterend en behulpzaam. Ik ben heel erg blij dat ik het gedaan heb!

Ik vond het contact met Iris erg fijn, ik voelde me meteen veilig bij Iris. Ik voelde direct na de eerste sessie dat ik helemaal open kon zijn. Iedere coachingssessie was anders, aangezien er steeds ook weer iets anders bij mij werd getriggerd,.

Het huiswerk heeft me erg geholpen om naast de sessie met ACT bezig te zijn. Dit was denk ik wel erg nodig voor mij.

Iris is een fijn persoon in de omgang, wat de sessies voor mij ook makkelijker hebben gemaakt. Ze is direct wanneer het nodig is en kan ook zaken goed relativeren waardoor zaken soms ook lichter werden voor mij.

Anoniem, 40 jaar

Ze geeft om je welzijn en heeft het beste met je voor

Ik vond het coachingstraject op een leuke manier confronterend. Vaak ben je je niet bewust van bepaalde denk- of gedragspatronen die heel schadelijk kunnen zijn. Het was fijn om een persoon te hebben die de problemen kon herkennen en gepaste hulpmiddelen had.

Iris is voor mij iemand bij wie ik me veilig voelde, bij wie ik eerlijk durfde te zijn en bij wie ik over alles wel kon praten.

Ze heeft een bijzonder vermogen om zich in te leven met ook jongeren. Ze heeft een nuchtere, maar toch compassievolle houding. Je merkt dat ze geeft om je welzijn en het beste met je voor heeft.

Studente, 20 jaar

Ik ben ontzettend OK!

Mijn negatieve gedachtestroom zorgde er voor dat ik een periode echt niet meer leuk was voor mijn man en kinderen. Door dit coachingstraject en de oefeningen te doen, is het mij gelukt deze periode te verwerken.

Iris is een super lief en leuk mens. Ik voelde mij compleet mijzelf en Iris heeft een talent om net even die steek te geven waardoor ik in de spiegel keek en geconfronteerd werd met mezelf. Ook vond ik het fijn dat ze soms met persoonlijke dingen kwam en mij liet zien dat ook zij nog steeds worstelt met dingen. Het was prettig een vrouw tegenover me had die weet hoe het is om hoge eisen aan jezelf te stellen.

Het coachingtraject heeft mij ontzettend veel over mijzelf geleerd. Mijn controledrang, de dingen in mijn verleden die logischerwijs een heel grote invloed op mij hebben gehad. Ik heb ervaren dat het niet zo vreemd is dat ik ben geworden wie ik nu ben. En ik heb geleerd dat ik eigenlijk altijd heel veeleisend en keihard ben geweest voor mijzelf. En het belangrijkste: het is allemaal OK. Ik ben ontzettend OK! Het coachingtraject heeft mij een vrij gevoel opgeleverd waarin ik ‘fouten’ mag maken.

Maaike, 40 jaar

Ze creëert een veilige omgeving

Iris is een ontzettend innemende en hartelijke therapeut. Ze creëert een veilige omgeving waarin je kwetsbaar durft te zijn en eerlijk naar jezelf en je leven durft te kijken. Samen zoekt ze op een prettige wijze en met humor met je uit wat voor jou nou echt belangrijk is, wat bij je past, waarop je vastloopt, wat je er aan kunt doen en welke beslissingen je kan nemen om op het juiste spoor te komen en je weer goed in je vel te voelen.

Sophia, 48 jaar

Super coach

Iris is een super coach. En een geweldig mens, vol leven en interesse in de ander. Ze stelt directe en soms confronterende vragen, maar alleen zo kom je verder en tot een beter inzicht in jezelf en de vragen waarvoor je oplossing zoekt. Ze is betrokken en vol ideeën die je op weg helpen naar zelfkennis en inzicht. Iris gaat niet met je meehuilen maar biedt je concrete hulp en zorgt er voor dat er niet om de hete brei wordt heen gedraaid. Goedlachs en toch serieus. En erg effectief.

Anoniem, 70 jaar

Iris is een hele fijne, open coach

Ik vond het heel fijn om oefeningen te doen. Dit  hielp om na te denken over mezelf en mijn gevoelens. Ik heb veel geleerd en mezelf ontwikkeld.

De sessies waren online, maar ik heb dit niet als onprettig of afstandelijk ervaren. Ik had ook altijd het gevoel dat ik bij Iris terecht kon, als ik dat nodig had. Ik voelde een fijne connectie en ik voelde me op mijn gemak bij haar.

Iris is een hele fijne, open coach. Er is niks dat ze raar vindt en ze leeft 100% met je mee. Door haar humor en beschrijving van eigen ervaringen zijn der sessies erg prettig. Na elke sessie blijf je met een gemotiveerd en positief gevoel achter.

Studente, 18 jaar

Humor en compassie

Met humor en compassie helpt Iris je tijdens de gesprekken om na te denken over wat je echt belangrijk vindt. En wat je echt wilt in het leven. En over wat je allemaal moet in het leven, van anderen en jezelf. Daarnaast is ze ook een heel praktische coach. Wat werkt voor jou om een goede werk-privébalans te bereiken? Ze geeft tools en handvatten, maar legt je niks op.

Anoniem, 34 jaar