Over Iris Droste
o.a. Perfectionisme coach

Perfectionisme. Perfectionistisch. Een perfectionist. Zijn we het niet (bijna) allemaal? Heel eerlijk: jij wilt het toch graag goed doen? Ik wel in elk geval. Bovendien wil ik ook nog aardig gevonden worden. Daardoor ging ik weleens over mijn eigen grenzen. En het was bovenal een behoorlijke uitdaging om bij mezelf te blijven. En daar wilde ik eigenlijk wel van af. Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en wil ik als perfectionisme coach graag doorgeven wat ik zelf heb ervaren.

perfectionisme coach

Hoe kan je ooit klaar zijn voor het moederschap?

De perfecte moeder

Ik was geen pietje precies of neurotisch als iets niet helemaal foutloos verliep. In die zin was ik geen klassieke perfectionist. Hierdoor duurde het bij mij ook wel even voordat ik goed en wel door had dat ik perfectionistisch was. Vlak voordat ik zwanger werd van mijn oudste zoon vroeg ik nog tegen een vriendin ‘Hoe kan je ooit klaar zijn voor het moederschap?’ Ik had het gevoel dat ik af moest zijn. Ik wilde geen ingewikkeld gedoe meer met mezelf waar ik mijn ongeboren kind mogelijk mee ging belasten. En toen was ik zwanger. Dít was voor mij het keerpunt in mijn leven. En wel om twee redenen:

  • Nu had ik écht iets belangrijks te doen.
  • Vanaf dit moment moest ik zo goed mogelijk voor mezelf gaan zorgen, dan had ik de grootste kans dat mijn zoon dat later ook ging doen.

 

zelfcompassie coach amsterdam
coach Zaandam Amsterdam

Over mij als perfectionisme coach

Geboren in Haarlem, ben ik, Iris Droste, via Bloemendaal, Overveen en Amsterdam uiteindelijk in Koog aan de Zaan beland. In 2010 ben ik getrouwd met mijn, nog steeds woest aantrekkelijke, man Sander. Inmiddels hebben we twee wonderschone zoons van wie ik meer hou dan wat ook op de wereld. Naast de cliënten van mijn eigen coachingsbureau, coach ik voor Sterk training en coaching in Amsterdam en als efficiency coach voor Office Rescue.

Mindmap

Ik wilde verbinding met mijn kwetsbaarheid en dus ook met mijn innerlijke kracht en persoonlijke drijfveren. Ik zocht een coach en maakte een mindmap. Tot in de kleinste details beschreef ik hoe ik wilde dat mijn leven er vijf jaar later uit zou komen te zien. We zijn inmiddels ruim vijf jaar verder en alles op die mindmap is nu mijn dagelijkse realiteit. Mijn dromen zijn uitgekomen.

Locatie Amsterdam

Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Zaandam

Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam

Koog aan de Zaan

Molenveld 19,
1541 SJ Koog aan de Zaan