Over Iris Droste
o.a. Perfectionisme coach

Perfectionisme. Perfectionistisch. Een perfectionist. Zijn we het niet (bijna) allemaal? Heel eerlijk: jij wilt het toch graag goed doen? Ik wel in elk geval. Bovendien wil ik ook nog aardig gevonden worden. Daardoor ging ik weleens over mijn eigen grenzen. En het was bovenal een behoorlijke uitdaging om bij mezelf te blijven. En daar wilde ik eigenlijk wel van af. Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en wil ik als perfectionisme coach graag doorgeven wat ik zelf heb ervaren.

iris droste coach vanuit zaandam en amsterdam

WIL JE OOK de regie nemen over je leven?
Niet meer afwachten maar actie ondernemen?

Hoe ik de regie nam

Tot mijn stiefvader overleed had ik in mijn leven voornamelijk afgewacht. Ik nam geen regie. Slechts half geven was mijn ding en meestal was dat goed genoeg om ermee weg te komen, maar eigenlijk nooit helemaal goed genoeg.
Mijn stiefvader geloofde in mij. Hij investeerde in mij. Na zijn dood voelde ik de noodzaak om alles uit het leven te halen.
Ik wilde iets teruggeven. Het voelde namelijk alsof ik het aan hem verschuldigd was om door te geven wat hij in me had gestopt. Ik stopte met de opleiding die ik op dat moment volgde, beëindigde mijn relatie en ik nam ontslag. Niet veel later vond ik de liefde van mijn leven, werd ik moeder en startte mijn eigen coachingspraktijk.

iris droste coach zelfcompassie amsterdam
perfectionisme coach

Investeren in mezelf:
ik ben het waard

Ik ben gaan investeren in mezelf. Dat kostte geld, tijd maar bovenal toewijding, commitment.  En ik geef echt, ik ga ervoor, ook al is succes niet altijd gegarandeerd (of eigenlijk nooit) en soms mislukt er weleens wat. Het grote verschil voor mij is dat ik er nu echt voor ga.  Ik wacht niet meer af en leef voluit. Ik vind dat ik het waard ben en ik gun dat gevoel iedereen. 

Iris Droste, geboren in Haarlem, ben ik via Bloemendaal, Overveen en Amsterdam uiteindelijk in de Zaanstreek beland. In 2010 ben ik getrouwd met mijn, nog steeds woest aantrekkelijke, man Sander. Inmiddels hebben we twee wonderschone zoons van wie ik meer hou dan wie ook op de wereld. Mijn eigen persoonlijkheid en ook mijn ervaringen zet ik in in mijn werk als coach. Het mooiste vak dat er is.

Naast de cliënten van mijn eigen coachingsbureau, coach ik voor Sterk training en coaching in Amsterdam en als efficiency coach voor Office Rescue.

Kwalificaties, deskundigheid en professionele ontwikkeling
In 2016 ben ik gestart met mijn eigen coachingspraktijk. Naast mijn praktijk werk ik ook voor een grote GGZ instelling in Amsterdam. Ik investeer voortdurend in mijn ontwikkeling als professional. Jaarlijks volg ik workshops, trainingen, opleidingen, supervisie en intervisie om me verder te ontwikkelen als coach en mijn kennis te verdiepen en te verbreden.

 

Amsterdam

Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Zaandam

Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam