Over Iris Droste
o.a. Perfectionisme coach

Perfectionisme. Perfectionistisch. Een perfectionist. Zijn we het niet (bijna) allemaal? Heel eerlijk: jij wilt het toch graag goed doen? Ik wel in elk geval. Bovendien wil ik ook nog aardig gevonden worden. Daardoor ging ik weleens over mijn eigen grenzen. En het was bovenal een behoorlijke uitdaging om bij mezelf te blijven. En daar wilde ik eigenlijk wel van af. Inmiddels ben ik een aantal jaren verder en wil ik als perfectionisme coach graag doorgeven wat ik zelf heb ervaren.

perfectionisme coach

WIL JE OOK de regie nemen over je leven?
Niet meer afwachten maar actie ondernemen?

Hoe ik de regie nam

Tot mijn stiefvader overleed had ik in mijn leven voornamelijk afgewacht. Ik nam geen regie. Ik gaf maar half en meestal was dat goed genoeg om ermee weg te komen, maar nooit goed genoeg.
Mijn stiefvader geloofde in mij. Hij investeerde in mij. Na zijn dood voelde ik de noodzaak om alles uit het leven te halen.
Ik wilde iets teruggeven. Ik was het aan mijn stiefvader verschuldigd om door te geven wat hij in me had gestopt. Ik stopte met de opleiding die ik op dat moment volgde, ik beëindigde mijn relatie en ik nam ontslag. Niet veel later vond ik de liefde van mijn leven, werd ik moeder en startte mijn eigen coachingspraktijk.

zelfcompassie coach amsterdam
coach Zaandam Amsterdam

Investeren in mezelf:
ik ben het waard

Ik ben gaan investeren in mezelf. Dat kostte geld, tijd maar bovenal toewijding, commitment. Nu geef ik veel geld, tijd en aandacht aan mezelf uit. Iets dat ik vroeger nooit gedaan zou hebben. Nu voel ik dat ik het waard ben.

Iris Droste, geboren in Haarlem, ben ik via Bloemendaal, Overveen en Amsterdam uiteindelijk in Koog aan de Zaan beland. In 2010 ben ik getrouwd met mijn, nog steeds woest aantrekkelijke, man Sander. Inmiddels hebben we twee wonderschone zoons van wie ik meer hou dan wat ook op de wereld. Mijn eigen persoonlijkheid en ook mijn ervaringen zet ik in in mijn werk als coach. Het mooiste vak dat er is.

Naast de cliënten van mijn eigen coachingsbureau, coach ik voor Sterk training en coaching in Amsterdam en als efficiency coach voor Office Rescue.

Kwalificaties, deskundigheid en professionele ontwikkeling
Naast mijn werk voor een grote GGZ instelling in Amsterdam ben ik in 2016 gestart met mijn eigen coachingspraktijk. Ik investeer voortdurend in mijn ontwikkeling als professional. Jaarlijks volg ik workshops, trainingen, opleidingen, supervisie en intervisie om me verder te ontwikkelen als coach en mijn kennis te verdiepen en te verbreden.

Opleidingen en cursussen:
Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Zelfcompassie (MSC), Mindfulness (MBSR), Cognitieve gedragstherapie (CGT), Emotionally Focused Therapy (EFT), Oplossingsgerichte coaching (SFBT), Transactionele Analyse (TA), Mentalization Based Treatment (MBT), Method of Levels (MOL) ea

Amsterdam

Linneaushof 6,
1098 KH Amsterdam

KvK-nummer 66110254

Zaandam

Vlielandstraat 2,
1506 ZK Zaandam

Koog aan de Zaan

Molenveld 19,
1541 SJ Koog aan de Zaan