burn out coach zaandam amsterdam

Burn-out coach

Een burn-out coach helpt je een gezonde balans te vinden. Heb je last van stress? Vraag je je weleens af of je mogelijk symptomen hebt van een (beginnende) burn-out?

Als je te veel stress hebt en tegelijkertijd te weinig ontspanning dan raakt je batterij leeg. Er ontstaat een disbalans tussen jouw draaglast en jouw draagkracht. Als de stress kortdurend is en je daarna tijd hebt om te herstellen, is er weinig aan de hand. Maar als je draaglast veel groter is dan je draagkracht en dit voortduurt dan ben je op een gegeven moment op. Als gevolg daarvan raak je burn-out. 

Wil je meer weten over burn-out? Lees whitepaper burn-out

Wacht daarom niet te lang en vraag tijdig een burn-out coach om hulp. Samen met een burn-out coach kijken we naar waar de stresspunten zitten en hoe je goed voor jezelf kunt gaan zorgen. En zorgen we dat je je beter gaat voelen.

Wat heeft een burn-out coach jou te bieden? Je:

Burn-out-coach-Amsterdam

Kunt je weer ontspannen

In de coaching leer je (opnieuw) hoe je kunt ontspannen.

Burn-out-coach-Zaandam

Beweegt van moeten via mogen naar willen

Eerst gaan we kijken wat je allemaal van jezelf moet, vervolgens gaan we meer ruimte creëren door te gaan zien wat je mag om uiteindelijk uit te komen bij wat jij nu eigenlijk echt wilt. 

coach-burn-out-zaandam

Ontdekt je energiegevers

Op dit moment doe je veel te veel dingen die je energie kosten. We gaan goed kijken wat de zaken zijn waar jij energie van krijgt.

coach-burn-out-amsterdam

Komt in het hier en nu

Door middel van praktische oefeningen kom je in het hier en nu, uit je hoofd en weg bij de piekergedachten.

coaching-burn-out-zaandam

Wordt vriendelijker voor jezelf

En vergroot zelfcompassie zodat je weet hoe je goed voor jezelf kan zorgen.

coaching-burn-out-amsterdam

Gaat leven vanuit je hart

Je voelt wat je echt wilt, wat je nodig hebt en gaat je leven zo inrichten zoals jij dat wilt, vanuit je hart.

burn-out-coach-amsterdam

Accepteert wie je bent

Eindelijk stoppen met overleven. Je kunt zijn wie je bent en accepteert jezelf om de topper die je bent!

Burn-out coaching

 

Ben je vaak moe, terwijl je voldoende hebt geslapen? Heb je een kort lontje? Geniet je niet meer van dingen waar je vroeger blij van werd? Dan sta je waarschijnlijk al een tijdje onder stress. Als je hier mee door blijft tobben kan dat resulteren in een burn-out. Heb je een burn-out, dan kun je nauwelijks nog prikkels verdragen en worden de klachten steeds erger. Jouw lichaam doet op een gegeven moment ook niet meer mee. Misschien merk je dat nu al soms? Vergeetachtigheid, of lastig om te focussen op simpele klussen? Het is geen goed idee om hiermee door te blijven modderen. Een burn-out coach kan je helpen.

Samen onderzoeken we hoe je nu rust kunt vinden en wat jou nu helpt. Daarna maken we een plan voor je herstel. We kijken naar wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen, wat de zaken zijn die je energie geven en wat jou energie kost. Je wordt vriendelijker voor jezelf, komt in het hier en nu en uit je hoofd, uit de piekerstand.

Ik ben zelf overspannen geweest en ik heb geleerd en zelf ervaren wat mij wel en niet hielp. Ook ben ik er veel sterker uitgekomen dan toen ik er in ging. Voor mij is het uiteindelijk een periode geworden die mijn leven heeft veranderd. 

Eigenlijk was ik voortdurend bezig het zo goed mogelijk te doen in de ogen van de ander. En ik vergat mezelf. Ik ben gaan leren luisteren naar mijn lichaam, in plaats van me mee te laten voeren door mijn ego, mijn ingebakken angst te falen. Ik gun anderen hetzelfde inzicht en begeleid je graag in dit proces

burn out coach amsterdam zaandam
burnout coach amsterdam

“Ik ben happy met mezelf”

 

 

‘Ik heb “moeten” leren inruilen voor “willen”. Voor mijzelf heb ik nu goed in kaart wat ik nodig heb en dat is niet egoïstisch. Ik weet met welke intentie ik dingen aanga en dit geeft mij een zekerder gevoel. Dankzij mijn burn-out coach traject sta ik  sterker in mijn schoenen, want ik ben happy met mezelf!’

Bo, 23 jaar, werkzaam in de mode, ACT coaching Amsterdam

 

Plan een intake met een burn-out coach

9 + 11 =