Intake

Een coachingstraject begint met een vrijblijvend eerste gesprek van 45-60 minuten. De bedoeling is om direct al aan de slag te gaan, zodat je een goed idee krijgt hoe ik met je wil werken en of we een klik hebben. De gesprekken hierna duren 1,5 uur.

Ik coach vanuit Huis van Ons, Linneaushof 6 in Watergraafsmeer en vanuit Vlielandstraat 2 in Zaandam. We spreken altijd af in overleg.

Het traject

Het coachingstraject bestaat gemiddeld uit zo’n zes tot acht sessies. Jij bepaalt wat je nodig hebt. Jij bepaalt waar je aan wilt werken. In het proces werken we samen en daarbij zijn een aantal zaken voor mij van belang: eerlijkheid en motivatie. Hoe eerlijker naar jezelf, hoe gemotiveerder je doelen te bereiken, hoe sneller we bij de kern kunnen komen en hoe meer resultaat je boekt.

Ik coach mensen met uiteenlopende vragen. Twijfel je of ik de aangewezen persoon ben om je te coachen, mail me dan met je vraag: iris@irisdroste.nl  

Vergoeding

  • Mogelijk zijn de kosten van jouw coachingstraject te declareren bij jouw werkgever, vaak hebben bedrijven hiervoor budget gereserveerd. Informeer hierover bij personeelszaken of leidinggevende.
  • Via arbodienst of bedrijfsarts. Bij re-integratie, ter preventie van ziekteverzuim of bij burn-outklachten kunnen de kosten vergoed worden in het kader van de wet verbetering poortwachter.
  • De kosten kunnen niet worden vergoed door de zorgverzekering.